Recopilació de dades sobre els resultats de l'enquesta 
-Macarrons: 2 persones. 18,2%.
-Spagetti: 3 persones. 27,3%.
-Arròs a la cubana: 0 persones. 0%.
-Fideuà: 3 persones. 27,3%.
-Paella: 3 persones. 27,3%.
-Patates fregides, ou fregit i beicon: 2 personses. 18,2%.

De 2on plat:
-Carn a la planxa: 3 persones. 42,9%.
-Carn adobada: 2 persones. 28,6%.
-Peix adobat: 2 persones.28,6%.
-Canelons:0 persones. 0%.
-Pizza: 3 persones. 42,9%.
-Truita: 1 persones.  14.3%.
-Pasta: 1 persones. 14,3%.
-Carn arrebosada: 1 persones. 14,3%.
Entrepants calents:
-Beicon amb formatge: 4 persones. 57,1%.
-Beicon: 2 persones. 28,6%.
-Lomo: 1 persones. 14,3%.
-Frankfut: 3 persones. 42,9%.
Entrepans freds : 
-Formatge: 6 persones. 60%.
-Pernil: 4 persones.40%.
-Fuet: 2 persones. 20%.
-Llonganissa: 1 persona. 10%.
De postres que us encantaria:
-Gelats: 6 persones. 54,5%.
-Pastís de xocolata: 4 persones. 36,4%.
-Fruita: 2 persones. 18,2%.
-Crema catalana: 1 persona 9,1%.
-Brownie: 1 persona. 9,1%.
La moda

Predominen aquest gustos i aquests aliments:
1er plat:
Spagetti, macarrons, fideuà, paella i patates fregides amb ou fregit complementat amb beicon.
2on plat:
Carn adobada,pizza,peix adobat i carn a la planxa.
Entrepans calents: 
Beicon amb formatge i frankfurt.
 Entrepans freds:
Formatge, pernil i fuet.
Postres:
Gelats, pastís de xocolata i fruita.



FREQÜÈNCIA ABSOLUTA
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1alWOBMbdgR3EYJwTAUBkdPuRn7aojHspWq53HwMEXPg/edit#gid=0
PERCENTATGE

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Bocatapes